Reflexzone therapie

 

Het hele lichaam is gereflecteerd in zones op en onder de voeten. Ook op het gezicht en de handen liggen allerlei reflexpunten. Een lichamelijke klacht beschouw ik als een blokkade in het natuurlijk systeem. Mijn massages zijn gericht op het opheffen van deze blokkade. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam bevorderd. De klacht vermindert of verdwijnt.

Ook bij zwangerschap of zwangerschapswens zijn mijn massages geschikt. Naast mijn specialisatiecursus, ben ik zelf moeder van 4 kinderen. Zwangerschap en de mooie, moeilijke of zware kanten zijn mij niet vreemd. Ik combineer kennis en ervaring om jou tijdens je zwangerschap of zwanger-worden te begeleiden.

Een therapeutisch traject bestaat uit meerdere reflexzonemassages op voeten, handen, hoofd gecombineerd met concrete adviezen, oefeningen en overdenkingen. Het traject is maatwerk en wordt afgestemd op je klacht en je persoon. Een behandeling bestaat doorgaans uit een kort gesprek vooraf, massage, evaluatiemoment en een glas water.

Een combinatie met het gebruik van een bloesemremedie van dr. Bach en/of kruiden ondersteunt en verstevigt het therapeutisch traject.

Reflexzonemassages gaan prima samen met reguliere en
andere alternatieve behandelmethoden.
Echter zijn geen vervanging voor een reguliere artsenbehandeling.

Image

Voetreflexmassage

Praktijk Levenspad
Meester Rietkerklaan 24
5707 KN Helmond

Privacyverklaring

  • Bachbloesemremedie


    De praktijk is geopend:
    Dinsdag 09:00 uur - 21:00 uur
    Vrijdag 09:00 uur - 17:30 uur